Jean-Stéphane Gourévitch s-a alaturat firmei de avocatura Mircea si Asociatii in calitate de colaborator al echipei de telecomunicatii. Noul colaborator are peste 20 de ani experienta in domenii precum dreptul concurentei si al telecomunicatiilor.

Jean-Stéphane Gourévitch a detinut pozitii de conducere in cadrul unor companii ce activeaza in sectorul telecomunicatiilor precum: Orange, France Telecom, Verizon, Everything Everywhere (entitatea rezultata din fuziunea Orange UK si T-Mobile UK). In aceste functii, el a gestionat o gama diversa de activitati, mergand de la planificarea strategica si politicile retelelor de banda larga pana la licitatiile pentru acordarea licentelor 2G si 3G, infiintarea operatorilor virtuali de telefonie mobila, politicile de concurenta, lansarea operatiunilor 4G, reglementarile privind consumatorul si protectia datelor personale.

In prezent, Gourevitch este Managing Director al firmei de consultanta Mobile Convergence EcosystemsLtd. din Londra, unde si locuieste. In plus, el lucreaza pe plan international pentru unele dintre firmele din piata telecom, precum si pentru autoritati de reglementare.

Prin colaborarea cu Mircea si Asociatii, Gourevitch va fi prezent in mod regulat si la Bucuresti, iar companiile de telecomunicatii din Romania vor putea beneficia de experienta acestuia.

Suntem incantati ca Jean-Stéphane s-a alaturat echipei noastre de telecomunicatii, una din cele mai bune echipe de acest gen din piata de servicii juridice din Bucuresti. Jean-Stéphane aduce o experienta remarcabila si unica pentru Romania in ceea ce priveste sectorul telecomunicatiilor si platile mobile“, a declarat Valentin Mircea, Partener Senior la Mircea si Asociatii.